Spinning®

Het Spinning® programma biedt u de training waar u zo lang neer heeft gezocht. Conditietraining, vetverbranding, intervaltaining, het is het allemaal!

Wij zijn er trots op om u één van de meest effectieve en motiverende cardiovasculaire training van deze tijd te presenteren. Spinning training is een groepstraining, geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud, getraind en ongetraind. Kortom, geschikt voor IEDEREEN die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Een trainingsvorm puur gebaseerd op de fietsbeweging. Spinning training is eenvoudig van structuur en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen. Iedere deelnemer bepaalt veelal zelf zijn of haar eigen weerstand en trapsnelheid. Daarmee bepaalt de deelnemer zelf de intensiteit van zijn of haar training. De instructeur, of zeg maar beter de coach, zorgt ervoor dat u het beste uit uzelf haalt! En de afwisselende muziek zorgt voor een atmosfeer waarin u zich gestimuleerd voelt.

Spinning

................................................................

Introductiecursus Spinning®

Deze introductiecursus is er voor degenen die graag met Spinning willen beginnen maar rustig aan willen starten. Tijdens deze cursus wordt er meer tijd besteed aan de instellingen van de fiets, alle technieken worden rustig aangeleerd en hoe om te gaan met de hartslagzones.

Deze curcus bestaat uit 10 lessen en zullen plaatsvinden op de dinsdag- en vrijdagavond. Zowel leden als niet leden kunnen zich inschrijven voor de cursus.

Freedom

................................................................

Het Spinning®instructor team van Atlanta Sports

Instructors
Debbie Ina Frans

 

 

 

 

 

Wij hebben allemaal de officiele spinning® opleiding van Johnny G gevolgd.
Frans en Debbie hebben ook nog vervolg opleidingen bij Johnny G zelf in de U.S.A. gedaan.

Johnny G
Debbie en Frans met Johnny G

Atlanta Sports | Stationsweg 3 | 4451 HJ Heinkenszand | Tel: 0113 562823

OpeningstijdenActiesContactRoosterBetter BellySpinningPowerpump Fitness Home